Monthly Archives: July 2014

ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ Δ/ΝΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

EΝΩΣΗ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ
ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΕΠΘ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ             
Προξένου Κορομηλά 51 – 54622    ΘΕΣ/ΝΙΚΗ                                           
Τηλέφωνο: 2310 – 474823                                      
Web site: http://www.symtyp.gr
e-mail: eypymt@gmail.com                                                                   ΘΕΣ/ΝΙΚΗ    16/07/2014

                                                                                   Προς: Τα μέλη της Ένωσης

ΘΕΜΑ: Έγκριση δαπάνης παγίου κατ’ αποκοπή χορηγήματος για το έργο καθαριότητας των  Δ/νσεων Εκπ/σης Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης

Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. της Ένωσης μας, μετά τη συνάντηση που είχε στις 03/06/2014 με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κο Απόστολο Τζιτζικώστα, όπου, μεταξύ άλλων, τον ενημέρωσε και για το θέμα της καθαριότητας των υπηρεσιών μας και ειδικότερα για τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, όπου υπάρχουν και τα περισσότερα προβλήματα, είναι στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσει ότι εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέχρι το τέλος του 2014, δαπάνη 45.400,00 ευρώ, για την καθαριότητα των Περιφερειακών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας του Ν. Θεσ/νίκης ( ΦΕΚ 1872/30-06-2014).

Η παρέμβαση μας αυτή, για την ανάδειξη των προβλημάτων, θα γίνει και στις υπόλοιπες Περιφέρειες όπου ανήκουν οι υπηρεσίες που καλύπτει η Ένωσή μας, μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους από τους εκεί νέους Περιφερειάρχες.

Επίσης, θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι κάθε οξυμένη ανάγκη και πρόβλημα θα πρέπει να αναφέρεται και στο Δ.Σ. της  Ένωσής μας, ώστε μαζί με τη Διοίκηση να υπάρχει και η δική μας παρέμβαση για την επίλυση τους. 

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σάββας Φωτιάδης                                                                Γεωργία  Κομψοπούλου

ΤΟ ΦΕΚ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ
κατ΄αποκοπη καθαριοτητα. pdf

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ

Π.Ο.Σ.Υ.Π. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ανδρέα Παπανδρέου 37, 151 80 ΜΑΡΟΥΣΙ
Τηλ.- FAX: 210 – 344 3776       
 e-mail: posyp@minedu.gov.gr                                                              
                                                                                                      Μαρούσι, 27– 6– 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ 

           Το Δ.Σ. της ΠΟΣΥΠ ενημερώνει τα μέλη του ότι θα λειτουργήσουν  οι κατασκηνώσεις του Υπουργείου Παιδείας στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα Νέας Μάκρης για το διάστημα 30 Ιουνίου 2014 έως 8 Σεπτεμβρίου 2014.

Οι κατασκηνώσεις θα λειτουργήσουν με 80 περίπου οικίσκους ανά περίοδο (κάθε οικίσκος αποτελείται από 2 δωμάτια με WC/ντους και περιλαμβάνει κλιματισμό, μικρό ψυγείο και έως 4 κρεβάτια) σε πέντε περιόδους των 15 ημερών, ως εξής:

1Η Περίοδος: Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014 έως και Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014
2Η Περίοδος: Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014 έως και Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014 
3Η Περίοδος: Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014 έως και Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014      
4Η Περίοδος: Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014 έως και Δευτέρα  25 Αυγούστου 2014         
5Η Περίοδος: Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014 έως και Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014
 (η αναχώρηση της  Δευτέρας θα γίνεται έως τις 12:00 το μεσημέρι και η άφιξη στις 14:00 μ.μ.)
Προκειμένου να αντιμετωπίζονται άμεσα τα διάφορα έκτακτα λειτουργικά έξοδα της κατασκήνωσης, ορίζεται ως συμβολικό ποσό τα 15 ευρώ ανά οικίσκο για κάθε παραθεριστική περίοδο
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι, μέλη των Συλλόγων μας, εκτός των συναδέλφων που υπηρετούν στην Κ.Υ. του Υπουργείου, που ενδιαφέρονται να φιλοξενηθούν σε κάποια από τις παραπάνω χρονικές περιόδους, να υποβάλουν την επισυναπτόμενη αίτηση προς την Ομοσπονδία, στο FAX & στο email της ΠΟΣΥΠ, ενημερώνοντας παράλληλα και το Σύλλογό τους.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε και με την κυρία Πηνελόπη Λούτα,  στο τηλ. 6977669517, για κάθε απορία ή περαιτέρω διευκρίνιση.
Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων, για κάποια περίοδο,  υπερβεί τον αριθμό των οικίσκων που μας έχουν παραχωρηθεί, θα δοθεί προτεραιότητα σε πολύτεκνες οικογένειες και σε μέλη των Συλλόγων,  για τις υπόλοιπες δε θέσεις θα διενεργηθεί κλήρωση, ενώ θα φροντίσουμε για τη φιλοξενία των λοιπών συναδέλφων σε άλλη κατασκηνωτική περίοδο.
Σας εφιστούμε την προσοχή ότι την ευθύνη του κάθε οικίσκου την έχει ο συνάδελφος που τον χρεώνεται, ο οποίος θα διαμένει εκεί με τους οικείους του. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα κατοικίδια απαγορεύονται αυστηρά.
Επίσης,  σας γνωρίζουμε ότι οι ανεξάρτητοι οικίσκοι  βρίσκονται στην παραλία Ζούμπερι, Αγίου Ανδρέα, δίπλα στην αμμώδη φυσική παραλία και εντός πευκοδάσους. Οι εγκαταστάσεις είναι περιφραγμένες και διαθέτουν χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων, χώρους  με στέγαστρα  και  πάγκους  για τη χρήση μικρών εστιών για την παρασκευή φαγητού, καθότι τα οικήματα δεν διαθέτουν κουζίνα  και  απαγορεύεται αυστηρώς η παρασκευή φαγητού με τη χρήση υγραερίου (γκαζάκια και φιάλες). 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σάββας Φωτιάδης

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ελίνα Μαρινίδη

 

 

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΠΟΣΥΠ αίτηση_για_κατασκηνωση 

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ Γ.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΥΠΕΠΘ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΚΟΡΟΜΗΛΑ 51- 54622 – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ- FAX : 2310-474864 – 474823
Web site: http://www.symtyp.gr                            ΘΕΣ/ΝΙΚΗ    07 – 07 – 2014
e-mail :eypymt@gmail.com
Προς: Τα μέλη της Ένωσής μας

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ  ΕΚΤΑΚΤΗΣ   ΓΕΝΙΚΗΣ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
Συνάδελφοι
Σήμερα, πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών μας, που είχε καλέσει το Δ.Σ. της Ένωσης, με μοναδικό θέμα την αξιολόγηση.
Οι συνάδελφοι που τελικά συμμετείχαν – η συμμετοχή, για ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα, ήταν κατώτερη του αναμενόμενου- ενημερώθηκαν από το Δ.Σ. για τα παρακάτω:

Α) Για τις Αποφάσεις Επιμερισμού που εκδόθηκαν και από τους 3 Περιφερειακούς Δ/ντές Εκπαίδευσης και συγκεκριμένα για την χαμηλή κλίμακα βαθμολόγησης στο 1-6, έχουμε τον εξής επιμερισμό:
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας:  16 άτομα
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας:        0 άτομα
Περιφέρεια Ανατολικής Μακ-Θράκης: 1 άτομο
Β)  Η εικόνα που έχει το Δ.Σ.,  είναι, ότι  σε κάποιες Δ/νσεις Εκπαίδευσης έχουν ήδη κατατεθεί από συναδέλφους εκθέσεις, είτε γιατί προσέτρεξαν οι ίδιοι, είτε γιατί συνταξιοδοτήθηκαν οι Δ/ντές- Αξιολογητές και έπρεπε να παραδώσουν τις εκθέσεις πριν τη λήξη των καθηκόντων τους.
Γ) Η κάλυψη που παρέχει η ΑΔΕΔΥ, για την αποχή των υπαλλήλων από το συγκεκριμένο καθήκον της αξιολόγησης και για όλα τα στάδια της, στις δικές μας υπηρεσίες δεν θα έχει καθολικότητα εφαρμογής, διότι, ήδη έχει πραγματοποιηθεί το  πρώτο στάδιο, της έκδοσης των αποφάσεων επιμερισμού από τους Περιφερειακούς Δ/ντές ( αν και τους καλέσαμε έγκαιρα,  με έγγραφο μας, να μην προβούν στην έκδοση των αποφάσεών τους).
Δ) Η κάλυψη που παρέχει η ΑΔΕΔΥ, για την αποχή των υπαλλήλων από το συγκεκριμένο καθήκον της αξιολόγησης και για όλα τα στάδια της, σύμφωνα με απόψεις νομικών που ρωτήσαμε, δεν εδράζεται σε στέρεα νομική κάλυψη αλλά περισσότερο στην κάλυψη που μπορεί να προσφέρει η μαζικότητα της εφαρμογής της, όπου για τις δικές μας υπηρεσίες δεν μπορεί να διασφαλιστεί, όπως αναφέραμε παραπάνω.
Ε) Όταν δεν υπάρχει ισχυρή κάλυψη των συναδέλφων, είτε από την νομική πλευρά είτε από την διασφαλισμένη μαζικότητα είναι εύκολο να ενεργοποιηθούν ανακλαστικά της Διοίκησης, όπου θα παραπέμπουν τους υπαλλήλους, για πειθαρχικό παράπτωμα.
Στ) Η στάση που θα κρατήσει η Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου μας και η οποία έχει βαρύνουσα σημασία, διότι εκεί ασκείται η κεντρική διοίκηση, έπειτα από παλινωδίες αποφάσεων και συνελεύσεων, σήμερα στην τελευταία συνέλευση τους για την αξιολόγηση, κατέληξε στην αποδοχή της πρόταση της πλειοψηφίας του Δ.Σ., να κατατεθούν τελικά οι εκθέσεις αξιολόγησης.
Ζ) Η στάση της Ομοσπονδίας μας, η οποία δεσμεύεται από τις αποφάσεις του Συνεδρίου της, το Μάιο, είναι η προτροπή της να ακολουθήσουμε τη γραμμή της ΑΔΕΔΥ, για τη μη συμμετοχή μας στην αξιολόγηση, βέβαια την ευθύνη την έχει το κάθε Α/θμιο μέλος της, δηλαδή το κάθε Σωματείο, για να σταθμίσει την δυνατότητα εφαρμογής της στις ιδιαίτερες συνθήκες του κάθε χώρου.
Συνάδελφοι,
Το Δ.Σ. σταθμίζοντας όλα τα ανωτέρω, ειδικά την αδυναμία εφαρμογής, μαζικής και καθολικής αποχής μας από την αξιολόγηση, διότι αυτή θα πρέπει να εφαρμοστεί, όχι μόνο σε όλα τα στάδια, αλλά και σε περισσότερες από 130 υπηρεσίες στη Μακεδονία και Θράκη (Περ/κές Δ/νσεις, Δ/νσεις Εκπ/σης, ΚΕΔΔΥ, Σχολικές Μονάδες), πρότεινε στη γενική συνέλευση, να κατατεθούν οι εκθέσεις αξιολόγησης και να δοθεί συνδικαλιστικός και νομικός αγώνας για να ακυρωθεί ο Ν. 4250/2014, αλλά και να διασφαλιστούν οι συνάδελφοι οι οποίοι θα βρεθούν στο ποσοστό του 15%.
Σε συνδικαλιστικό επίπεδο, αρχής γενομένης από την απεργία την Τετάρτη 09 Ιουλίου, θα πρέπει να υπάρξει καθολική συμμετοχή του κλάδου σε κάθε απεργιακή κινητοποίηση ή δράση, όπως αποκλεισμός Δ/νσεων,  που θα αφορά στην αξιολόγηση.
Στο επόμενο διάστημα και μέχρι το πέρας της διαδικασίας αξιολόγησης στο τέλος Αυγούστου, θα αναδείξουμε το μείζον πρόβλημα της έλλειψης οργανισμού για τις Περιφερειακές Υπηρεσίες του ΥΠΑΙΘ και από Σεπτέμβριο θα αγωνισθούμε με δικές μας πρωτοβουλίες και κινητοποιήσεις και για τα δύο ζητήματα.
Σε νομικό επίπεδο, διερευνούμε την προσφυγή μας στα διοικητικά δικαστήρια, με προσφυγή ακύρωσης και ασφαλιστικά μέτρα για τις αποφάσεις του επιμερισμού των Περιφερειακών Δ/ντών, έτσι θα προσπαθήσουμε να μπλοκάρουμε την αξιολόγηση με προσωρινή διαταγή, βέβαια υπάρχουν προβλήματα νομικής και οικονομικής φύσεως για τα οποία θα σας ενημερώσουμε σύντομα.
Επίσης θα παρέχουμε νομική κάλυψη σε τυχόν κακοπροαίρετη αξιολόγηση συναδέλφου, ώστε να επιστρέψουμε  το πρόβλημα στον αξιολογητή, που θα δράσει έτσι.
Σε υπηρεσιακό επίπεδο και κατά το στάδιο σύνταξης της έκθεσης αυτοαξιολόγησης, σας επισυνάπτουμε- δίνουμε οδηγίες:
α)   για την συμπλήρωση του πεδίου «Δυσχέρειες και προβλήματα».
β) για την κατάθεση Αναφοράς (επισυναπτόμενο έγγραφο), για περαιτέρω νομικές και υπηρεσιακές μας διασφαλίσεις.
γ)    για περαιτέρω διοικητικές προσφυγές μας για την αξιολόγηση.
Σε περίπτωση που έχουν κατατεθεί οι εκθέσεις αξιολόγησης, να ζητηθούν πίσω για να συμπληρωθεί το πεδίο «Δυσχέρειες και προβλήματα» και να επισυναφθεί η Αναφορά (πρωτοκολλημένη).
Σε υπηρεσιακό επίπεδο, μετά το στάδιο της αυτοαξιολόγησης, θα ακολουθήσουν οδηγίες για την κατάθεση Αναφοράς, από τους εισηγητές και αξιολογητές, συναδέλφους μας.
Σε υπηρεσιακό επίπεδο, μετά το στάδιο της αξιολόγησης, θα ακολουθήσουν οδηγίες είτε για ένσταση, είτε για αίτηση θεραπείας.
Συνάδελφοι,
Οι θέσεις και οι προτάσεις του Δ.Σ. υπερψηφίστηκαν από τη γενική συνέλευση και θα αποτελέσουν το σχέδιο της συνδικαλιστικής μας δράσης, το επόμενο διάστημα.
Συνάδελφοι,
            Σας καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην Απεργία της ΑΔΕΔΥ, στις 09 Ιουλίου 2014,
            Σας καλούμε σε μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα.

Για το Δ.Σ.

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ.                                  ΓΕΩΡΓΙΑ  ΚΟΜΨΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ:

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ      ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ       ΟΔΗΓΙΕΣ αξιολόγηση

ΑΠΕΡΓΙΑ 09/07

ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΕΠΘ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
Προξένου Κορομηλά 51 – 54622  –  ΘΕΣ/ΝΙΚΗ                                        
Τηλέφωνο – Φαξ: 2310 – 474864                                       
Website: http://www.symtyp.gr
emails :eypymt@gmail.com                                            ΘΕΣ/ΝΙΚΗ  05 –  07 – 2014
 
 
Συνάδελφοι,
 
   Σας καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην Γενική 24ωρη Πανελλαδική Απεργία, την Τετάρτη 09  Ιουλίου  2014,  που προκήρυξε  η  ΑΔΕΔΥ.
 
Συνάδελφοι,
 
Η Κυβέρνηση εντείνοντας τον αυταρχισμό της προχώρησε σήμερα, μετά την περσινή επίταξη των καθηγητών και στην επίταξη των εργαζομένων στη ΔΕΗ.
 
            Δραστηριότητες και τομείς του Δημοσίου όπως η Παιδεία, η Υγεία, η Πρόνοια, η Ασφάλεια, η ενέργεια, η αποκομιδή των σκουπιδιών θα παραχωρηθούν στον Ιδιωτικό Τομέα, με κάθε κόστος.
 
Μετά τις χιλιάδες ανέργων στον ιδιωτικό τομέα η κυβέρνηση έχει αρχίσει την δημιουργία χιλιάδων ανέργων και στο δημόσιο τομέα, με όπλα της, τις καταργήσεις φορέων και κλάδων εργαζομένων και με εργαλείο της, την διαθεσιμότητα.
 
            Σήμερα η διαθεσιμότητα και η απόλυση περνάει μέσα από την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, με την οποία εισάγει απαράδεκτες ρυθμίσεις με αιχμή την ποσόστωση στις κλίμακες βαθμολόγησης και την υποχρεωτικότητά τους.
 
            Ζητάμε να αποσυρθεί το νέο σύστημα αξιολόγησης που εισάγει ο Ν. 4250/2014 και να αναθεωρηθεί συνολικά το πλαίσιο πίσω από αυτήν, που ούτε προσχηματικά δεν λειτουργεί ως εργαλείο εκσυγχρονισμού της διοίκησης αλλά αποβλέπει αποκλειστικά στην οικονομική και υπηρεσιακή καθήλωση μας και στη δημιουργία μιας «δεξαμενής» αναλώσιμων υπαλλήλων.
 
Συνάδελφοι,
 
Συμμετέχουμε στα συλλαλητήρια που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα,
Με τον αγώνα μας λέμε:
ΟΧΙ στην αξιολόγηση –λαιμητόμο.
ΟΧΙ στις διαθεσιμότητες – απολύσεις.
ΟΧΙ στις νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Για το Δ.Σ.

     ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΒΒΑΣ  ΦΩΤΙΑΔΗΣ                                       ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΜΨΟΠΟΥΛΟΥ

adedy

ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ                    
ΥΠΕΠΘ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ                                         
ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΚΟΡΟΜΗΛΑ 51- 54622 – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ                 
ΤΗΛΕΦΩΝΟ- FAX : 2310-474864 – 474823
Website: http://www.symtyp.gr                                         ΘΕΣ/ΝΙΚΗ    02 – 07 – 2014

e-mail :eypymt@gmail.com                                               ΑΡ.  ΠΡΩΤ.: 11

  Προς: Τα μέλη της Ένωσής μας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ  ΕΚΤΑΚΤΗ  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ                                    

Συνάδελφοι

        Το Δ.Σ. της Ένωσής μας,  σας καλεί σύμφωνα με το άρθρο 14 του καταστατικού μας και ύστερα από τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της και της ΠΟΣΥΠ, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 07 Ιουλίου 2014 και  ώρα 16:00 μ.μ., σε αίθουσα της  ΕΔ0Θ (ημιόροφος),  Προξένου Κορομηλά 51 στην  Θεσ/νίκη.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Αξιολόγηση Δημοσίων Υπαλλήλων του Ν.4250/2014

            Επίσης παρακαλούμε θερμά με ευθύνη όλων μας να μην συνταχθούν και κατατεθούν τα έντυπα αξιολόγησης προτού την έκτακτη συνέλευσή μας, ενώ σε περίπτωση που κάποιοι συνάδελφοι προσέτρεξαν να τις συντάξουν και τις καταθέσουν με ευθύνη των Προϊσταμένων  Διοικητικών Θεμάτων να μην προχωρήσουν σε καμία άλλη φάση έως την καταληκτική ημερομηνία της αυτοαξιολόγησης στις 15 Ιουλίου 2014,
Συνάδελφοι,
σας καλούμε να συμμετέχετε μαζικά και σας παρακαλούμε να ενημερώσετε κάθε συνάδελφό μας που υπηρετεί σε Σχολεία, σε ΕΠΑΛ και ΙΕΚ, διότι όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε τον αγώνα για την κατάργηση του Ν.4250/2014.

Για το Δ.Σ.

 
        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
     ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ.                                            ΓΕΩΡΓΙΑ  ΚΟΜΨΟΠΟΥΛΟΥ